Міжнародна науково-технічна конференція “Безпека інформаційних технологій: ITSEC” 2024

10 травня 2024 року в Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося урочисте відкриття ХІІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Безпека інформаційних технологій: ITSEC», яка тривала упродовж трьох днів. Мета форуму – ознайомитися із сучасними досягненнями та висвітлити результати наукових досліджень з усіх аспектів інформаційної та кібербезпеки, бізнес-аналітики і захисту інформації.
Організували конференцію Львівський університет, зокрема фахівці кафедри кібербезпеки Факультет прикладної математики та інформатики у співпраці з Національним авіаційним університетом, Університетом Роуена (США), Халмстадським університетом (Швеція), Науковою школою «Кібербезпека» НАУ, кафедрою безпеки інформаційних технологій (БІТ) НАУ та громадською організацією «Асоціація спеціалістів кібербезпеки» (ГО «АСКБ»).
На пленарному засіданні у Дзеркальній залі з доповідями виступили професори кафедри БІТ НАУ Олександр Корченко, Анатолій Давиденко та Юлія Хохлачова. Сертифікати учасників в урочистій обстановці вручив Президент ГО «АСКБ» член-кореспондент НАН України Корченко О.Г.

https://lnu.edu.ua/v-universyteti-startuvala-khiii-mizhnarodna-naukovo-tekhnichna-konferentsiia-bezpeka-informatsiynykh-tekhnolohiy-itsec/