Професор НАУ успішно завершив курси підвищення кваліфікації «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України»

В рамках освітнього проєкту USAID, до якого цього року приєднався НАУ та інші провідні вітчизняні заклади вищої освіти у галузі кібербезпеки, професор кафедри безпеки інформаційних технологій Факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії (ФККПІ) Національного авіаційного університету, д.т.н., професор Анна Корченко успішно завершила курс підвищення кваліфікації «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України.

Ментором курсу виступив к.т.н. Харківського національного університету радіоелектроніки Олександр Адамов.

Анна Корченко пройшла курс «Advanced Malware» («Розширене зловмисне програмне забезпечення») і отримала відповідний сертифікат.

Навчання відбувалось протягом липня-серпня у рамках Літньої школи з розвитку професійних компетенцій викладачів кібербезпеки та захисту інформації.

Набуті знання у подальшому будуть використовуватись для підготовки здобувачів вищої освіти (бакалаврів, магістрів та докторів філософії) за спеціальністю 125 «Кібербезпека» на ФККПІ НАУ.

Інформація з сайту НАУ: https://nau.edu.ua/ua/news/2022/10/profesor-nau-uspishno-zavershiv-kursi-pidvishchennya-kvalifikatsii-kiberbezpeka-kritichno-vazhlivoi-infrastrukturi-ukraini.html